Lesestoff for dem som hater OL

Det fins håp. Det jeg ikke orker under OL er folk som sier at det er OL-stoff overalt. Det er ikke sant. Her er tips til OL-hatere.

OL-hatere. OL-hatere kan deles inn i flere kategorier. De som hater idrett og ønsker å unngå alt som har med OL å gjøre; de som gjør alt de kan for å gruse alt som har med idrett og OL å gjøre; og ”smartassene” som alltid har en original vinkling på idrettsspørsmål, men som egentlig ikke er døyten interessert i OL eller idrett. Her er noen tips til dere for påfyll:

1. Arts & Letters Daily. Dette er et samlested for nyhetsartikler, bokanmeldelser og essays/kommentarer som (nesten) er fritt for idrettsstoff. Her kan du lese alle nekrologene til J. D. Salinger, nye oppdagelser om begravelsen til Orson Welles, det siste om sulten i Nord-Korea og om kontroverser rundt frihandelsavtalen til Kina. Det kan hende du bomper borti sjakkrelaterte artikler eller en og annen artikkel om reklameinnslag under Super Bowl, men stort sett er dette et fristed for dem som hater idrett. Advarsel! På venstre side på denne siden er det lenker til mange aviser som kan ha egne sportsseksjoner!

2. Sports Suck! Dette er et nettsted som har som formål å utrydde all idrett. Her finner du mengder med artikler om idrett. Alle har som utgangspunkt at idrett suger. Leter du etter argumenter om hvor jævlig idrett er finner du dem her!

3. Sp!ked. Dette er et nettsted som anstrenger seg for å komme med alternative perspektiver på nesten alt. De gjør alt for å være anti-mainstream. Her finner du noen idrettsrelaterte artikler, men med andre innfallsvinkler enn det vi er vant til. Genererer store idrettsarrangementer mer prostitusjon? INei, ikke i følge Sp!iked! Bør John Terry miste kapteinsbindet på grunn av utroskap? Nei, ikke i følge Sp!iked! Burde Thierry Henry straffes for handsen mot Irland. Nei, ikke følge Sp!ked! Her er det lite OL-stoff, men skulle noen bli tatt i doping er jeg nesten sikker på at Sp!ked kommer med et forsvar av doperne.

Fri. Selv tar jeg fri fra disse nettstedene under OL. Break a leg!